Kommande evenemang

Elsy Drugge, Tord och Nanna Forsberg på förra årets teaterutflykt till Bjurå. 

Evenemang 2022

Nu ser det ljusare ut för en livaktig verksamhet på Forshedsgården. Det börjar på söndagen den 27 mars kl 15.00 då Årsmötet äger rum.  Därpå följer den efterlängtade Vårauktionen lördag 14 maj kl 14.00. Och klart är även att det blir en ny Vinprovning - denna gång med Österrike i fokus. Se affischer för anmälan. 

VÄLKOMNA I VÅR!Ni vet väl om att vi har ett fantastiskt skidspår i Forshed?


Spåret, ca 7 eller 9 km långt, går genom vacker natur över myrar och genom skog och innehåller inga riktigt svåra backar utan är lagom kuperad. All ära till Paul Roos och Sven Ove Rensfeldt som underhåller spåret!
Årsmötet

Söndag 27 mars är det dags.  Då ska vi tillsammans dra upp riktlinjerna för det kommande året. Valberedningen består av Susann Jonsson och Bengt Roos. Hör av er till dem om ni har tankar och förslag. Eller förstås till vår ordförande Virve Lantto.


Vinprovning

Det blir såväl vitt som rött som orangea viner från det nya, spännande vinlandet Österrike lördag 28 maj kl 15 till cirka 17.00. Vi provar ca 8 viner med olika tilltugg typiska för landet. Men framförallt trivsam samvaro. Varmt välkommen att anmäla dig till Susann eller Andreas 070-637 5403.


Vårauktionen

Som vi har längtat! Men nu blir det av. Lördag 14 maj kl 14.00 svingar Rolf Wirsén klubban när vi budar på blommor/lotter, brödpåsar med mera. Det blir förstås som vanligt en fikapaus mitt i. Hör gärna av er med priser och annat till de ansvariga Karin Lantto, Maria Wrisén eller Elsy Drugge. 


Gympa

Varje måndag kl 18 är det skön gymnastik i Forshedsgården. Alla är välkomna och det brukar vara 8-10 stycken varje gång. Men fler får plats. 


Stickkafé

Stickkafét på onsdagar mellan kl 18 och 20 är populärt. Handarbete av diverse slag, trivsamt umgänge och en kaffetår. Många nya har tillkommit under vintern. Alla är välkomna. 10:- per gång kostar det - vilket inkluderar fika.


Projektor och dator skapar stora möjligheter


Nu har vi inte bara en ny projektor installerad i stora salen. Föreningen har även införskaffat en dator med dvd-spelare vilket möjliggör inte bara föredrag och presentationer - vi kan även köra film över ett glas öl för vårt eget höga nöjes skull.


Glöm inte att betala in medlemsavgiften! 

Görs enklast via Bankgiro 380 – 0083 Och 100 kronor kostar det.