Titta in i huset

Detta erbjuder Forshedsgården


Forshedsgården kan bokas för fester och evenemang, det finns vävstolar att tillgå, en kök utrustat för upp till 60 personer! Det finns även en bagarstuga att hyra för en billig penning. Ja, det finns till och med ett litet bibliotek! Lokalen är utrustad med en projektor som kan anslutas till en dator eller andra källor. Vit duk finns också förstås.

Entrén


Forshedsgården består av en entré, ett kapprum, kök samt två rum. En större sal med white-board och möjlighet till filmvisning, föredrag, fester där det går att möblera efter tycke och smak med de stolar och bord som står till buds. Därtill ett mindre rum med bord och stolar samt vävstuga med två vävstolar.


Plats för ca: 60 personer

Storlek: 40 kvm + ca 16 kvm.


Utrustning:

Två toaletter, projektor, wifi (förhoppligen från 2021), städutrustning.

Köket


Köket är utrustat med två spisar, kyl och frys och en så kallade restaurangdiskmaskin.

Porslin, diverse glas, kaffe- och thekoppar, knivar gafflar, skedar samt allehanda kastruller, uppläggningsfat, byttor, kannor samt allehanda verktyg. Kort sagt, det mesta för att hålla en fest eller konferens för upp till 60 personer.Bagarstugan


I Bagarstugan finns en vedeldad ugn med en utrustning som möjliggör bak av tunnbröd, klådda samt av allehanda bullar. En fin gammal degblandare ingår samt en kryddkvarn.


Kostnad: 50:-/dag (Ved kan köpas för 50:-)

Kontakta Stina Roos för bokning 0924-620 33